O nas

Kto by nie chciał cieszyć się świetnym zdrowiem, być pełnym radości, mieć dużo sił i energii? Wiadomo: wszyscy tego chcemy. Jednak o swoje zdrowie i dobre samopoczucie musimy zadbać sami! 

Dlatego powstała marka produktów NaZdrooowie.pl

Edukujemy i podnosimy świadomość konsumentów w zakresie zdrowego żywienia poprzez ofertę w stu procentach zdrowych produktów. Wszystkie proponowane u nas produkty marki własnej mają gwarancję najwyższej jakości. Nad tym nieustannie czuwamy opierając się o fachową wiedzę osoby o najwyższych kompetencjach: Małgorzaty Stanior – współzałożycielki NaZdrooowie.pl, dietetyka klinicznego, absolwentki Śląskiego Uniwersytetu Medycznego i kierunku Pedagogika w Wyższej Szkole Zarządzania w Częstochowie, wykładowczyni w Akademii i w Szkole Mistrzostwa Sportowego RKS Raków Częstochowa, konsultantki ds. żywienia w Fundacji Ucz Się Zdrooowia, doradzającej swoim pacjentom w Gabinecie Dietetyka i Żywienie. Ponadto Małgorzata Stanior swoją wiedzą często dzieli z widzami programów telewizyjnych: „Pytanie na Śniadanie” w TVP2, „Rodzaj Żeński” i „Pokój na poddaszu” w TVP3 Katowice oraz jako prowadząca program „Kreator Zdrowia” na kanale internetowym Studio Częstochowa. 

Dzisiaj w sklepie NaZdrooowie.pl znajdziecie kategorie KISZONKI i MIODY SMAKOWE, ale w miarę rozwoju sklepu, będzie ich systematycznie przybywać.

Nasze zdrowie jest w naszych rękach, a właściwie w naszych jelitach!

Jeżeli chcemy być pełni radości życia i cenimy sobie swoje zdrowie, warto zadbać właśnie o jelita. Kiszonki regulują przede wszystkim ich pracę, pomagając trawić węglowodany, tłuszcze i białka. Ponadto badania naukowe udowodniły, że bakterie probiotyczne flory jelitowej mają kluczową rolę w profilaktyce nowotworowej, zapobieganiu chorobom układu krążenia i cukrzycy. Zmniejszają ryzyko udaru mózgu, zawału serca, wpływają korzystnie na koncentrację, stan skóry, włosów i paznokci, opóźniają procesy starzenia, zwiększają odporność na infekcje, a także regulują poziom cholesterolu. Kiszone warzywa są wegańskie i małokaloryczne, a jako że wspomagają trawienie, często zalecane są w walce z otyłością. Posiadają wysoką wartość odżywczą, a ich skład jest podobny do świeżych warzyw. Natomiast kiszenie powoduje, że tracą one kalorie, zyskują witaminy z grupy B (B1, B2, B3), a dodatkowo już zawarte w nich witaminy (głównie) A i C, ale również E i K, są lepiej przyswajalne. Ponadto kiszonki zawierają cała masę minerałów m.in. żelazo, magnez, wapń, sód, fosfor czy potas.

Rzodkiewka Kiszona

Kto by nie chciał cieszyć się świetnym zdrowiem, być pełnym radości, mieć dużo sił i energii? Wiadomo: wszyscy tego chcemy. Jednak o swoje dobre samopoczucie musimy zadbać sami! Wiele osób niezadowolonych ze swojego samopoczucia, sięga po leki, witaminy w pastylkach czy suplementy diety, nie zdając sobie sprawy, że mogą wszystkie te sztuczne specyfiki odstawić i zastąpić je zdrowym, naturalnym i pysznym produktem jakim jest miód!

Wydaje się, że o zaletach miodów wiemy dużo, a przynajmniej zdecydowanie więcej niż o działaniu kiszonek. Ale czy tak jest w istocie? Jakie mają właściwości, jak bardzo są nam potrzebne i jak potrafią pomóc? Wszyscy wiemy, że miód to produkt naturalny, wytwarzany przez pszczoły z nektaru roślin lub spadzi. Właśnie tylko taki, naturalnie wytworzony produkt możemy nazywać miodem.

Shopping Cart